El 17è TEEH del CD Terrassa és el més participatiu i internacional

Arriba el TEEH més participatiu i més internacional. Un total de 900 nois i noies d’entre 6 i 16 anys, procedents de 25 clubs de Catalunya, de diferents punts d’Espanya i d’Europa, gaudiran d’aquest esport en la 17a edició del Torneig Europeu d’Escoles de Hockey que organitza el CD Terrassa entre divendres i diumenge.

Holanda, Bèlgica, Anglaterra, Alemanya i França són els països convidats, en una competició que ha fet un salt endavant des que s’organitza anualment. En la presentació d’aquest dimarts, els responsables del club de Les Pedritxes reconeixen que han arribat al seu límit d’espai amb l’actual format. La pista de tennis de gespa artificial i les de frontennis s’habilitaran també per al torneig, però en garanteixen l’èxit organitzatiu un any més.

Per segon any consecutiu, el CD Terrassa ha habilitat la zona nord de les seves instal•lacions per l’acampada. El club ha instal•lat una vintena de tendes i ha reforçat la zona d’iluminació d’aquest espai per als 200 joves que hi conviuran aquests dies. Alguns d’ells, fins i tot, col•laboraran en el campus de tecnificació. Dissabte a la tarda es farà la cerimònia oficial d’un torneig que mobilitza 150 voluntaris.