Cursa Vicente Ferrer

El 18 de desembre arriba una edició més normalitzada de la Cursa Solidària Vicente Ferrer

El Consell Esportiu del Vallès Occidental Terrassa (CEVOT) i la Fundació Vicente Ferrer porten a Terrassa la tercera edició de la Cursa-Caminada Solidària “1 km, 1 vida”.

Després del anteriors anys marcats per la pandèmia, les dues entitats duran a terme el 18 de desembre (10.00h) aquesta prova atlètica de cinc quilòmetres impulsada per l’atleta egarenca Carme Ballesteros. Ja es poden formalitzar les inscripcions.

L’objectiu principal és recaptar fons per ajudar a construir una nova colònia/aldea de 40 cases per a 40 famílies de l’Anantapur, una de les zones més pobres de l’Índia, on l’esperança de vida és de 42 anys. També es pretén apadrinar nens/es, ja que aquests apadrinaments serveixen per donar feina a més de 2.500 persones, treballadors/es de cinc hospitals, 1.000 escoles, universitats, escoles per a discapacitats, totes elles gestionades per la Fundació.

Aquesta iniciativa va sorgir i va ser impulsada fa 5 anys pel canari Juan Manuel Viera, el qual es va involucrar el 100 per cent en el projecte que va iniciar i avui dia segueix liderant juntament amb la Fundació i altres atletes.