Kansaths Concert Sant Pere

El 18è Sant Pere Sona! acull un esperat concert de Kansaths, juntament amb Batec

L’emblemàtica façana del Mercat del Triomf serà, novament, l’escenari del Sant Pere Sona!, en la seva 18a edició. Els grups de rock Kansaths i Batec mostraran aquest divendres els seus directes a partir de les 22:30h, en un concert gratuït. La doble actuació s’emmarca dins la 44a Festa Major de Sant Pere, que transcorrerà durant aquest cap de setmana, de divendres a diumenge i que, com és habitual, arrencarà amb la música en directe del Sant Pere Sona!.

Aquest serà un concert molt esperat. I és que el 2019 va ser l’any del retorn de Kansaths, una de les bandes històriques de la ciutat. Inicialment, el Sant Pere Sona! s’havia de convertir en l’escenari que acolliria, després de 10 anys d’inactivitat, l’esperada reaparició del grup. Però la pluja primer, la pandèmia després i els compromisos la banda posteriorment van acabar aplaçant la seva actuació.

Kansaths es va formar l’any 1985 i va estar actiu 25 anys, fins el 2009. L’any 2019 decideix tornar als escenaris. Amb tres treballs editats, Kansaths practica una música d’arrel hard rockera, amb múltiples influències de diversos estils. Per la seva part, Batec és una banda formada a finals de 2015 a mig camí entre el Vallès Occidental i Almacelles. Amb un directe potent i contundent vesteix temes de punk-rock reivindicatius. El grup ha editat 3 treballs i actualment es troba en procés de gravació de noves cançons.

El grup de cultura popular La Papallona de Sant Pere organitza des de l’any 2002 el Sant Pere Sona!, un esdeveniment que va néixer amb la intenció d’oferir als joves del barri una oferta fins aleshores nul·la dins de la Festa Major. El Festival s’ha caracteritzat sempre per oferir concerts de grups i músics terrassencs i també amb convidats foranis, amb unes condicions tècniques professionals.

Kansaths Concert Sant Pere

Foto: Jaume Olivet