El 20 de juliol es farà l’entrega de la Creu de Sant Jordi a Prodis

El dilluns 20 de juliol es farà l’entrega de la Creu de Sant Jordi que va ser concedida a Prodis a inicis d’any. La Generalitat va posposar l’entrega d’aquest reconeixements a causa de la Covid-19. Aquest dilluns tindrà lloc un acte en petit format on representants de les entitats i persones guanyadores podran, recollir aquest distintiu.  

Prodis ha iniciat l’any 2020, el del el 60è aniversari amb a Creu de Sant Jordi, atorgada per la seva trajectòria, compromís social i feina feta durant tot aquest temps. Aquest guardó havia de ser entregat en una cerimònia durant el mes d’abril, però la situació provocada per la Covid-19 va fer cancel·lar l’acte.

Han passat 4 mesos des que la Generalitat va fer pública la llista de guardonats, i la situació actual ha permès que el proper dilluns es faci un petit acte d’entrega. Per motius de salut pública no podrà ser com anys anteriors, i només 2 representants de l’entitat hi seran presents. Es realitzarà una petita celebració a nivell intern. Serà un pica-pica al pati de la Coral dels Amics, local que serà gestionat per Prodis a partir del mes de setembre. 

La Fundació Prodis espera de celebrar amb tota la ciutat, quan la situació sanitària ho faci possible, aquesta Creu de Sant Jordi com també els seus 60 anys d’història.