El 21è cicle Jazz a prop arrenca amb els dos primers concerts gratuïts a diferents espais

El Mercat de Sant Pere ha acollit la primera de les actuacions que enguany s’han programat dins d’una nova edició del Jazz a prop, una proposta cultural amb la que l’Ajuntament de Terrassa vol acostar i difondre aquest estil musical al conjunt de la ciutadania. Amb aquest objectiu i sota la direcció de l’Associació local MujazzT, s’han programat fins el 3 de març un total de vuit actuacions gratuïtes a diferents espais de la ciutat.

La formació Gumbo Jass Band ha estat l’encarregada d’obrir dissabte al matí aquesta nova edició del Jazz amb un repertori del jazz més primigeni i tradicional interpretat per una banda formada per cinc músics de reconegut prestigi dins el panorama jazzístic de casa nostra.

El mateix dissabte, però al vespre, el Centre Cívic Municipal Montserrat Roig acollia el concert de WoM, amb Clara Luna (piano i veu), Gemma Abrié (contrabaix i veu) i Laia Fortià (bateria i veu), que han ofert un repertori de jazz on conflueixen estils com la bossanova, el soul o el pop.

Jazz a prop és una de les apostes municipals per descentralitzar l’activitat cultural i fer-la accessible a tothom. Un cicle que també vol ser una via de captació de nous públics i un element d’integració, cohesió i foment d’una identitat positiva dels barris.

El Jazz a prop compta amb el suport i la col•laboració de les entitats i associacions del territori. En l’edició de l’any passat, l’assistència total de públic als vuit concerts del cicle va arribar a les 1.685 persones.