El 27è Torneig de Futbol Base ocupa aquest cap de setmana el CNT

Aquest divendres i durant tot el cap de setmana el Club Natació acull la 27 ena edició del Torneig de Futbol Base, amb el principal atractiu, com en la passada edició, de la participació dels equips del Barça i de l’Espanyol. Es tracta d’un torneig consolidat de pretemporada en el qual els millors clubs catalans mesuren les seves forces en les categories cadet, infantil i aleví. Aquest any no hi participa cap club de fora de Catalunya i a banda dels dos grans clubs, repeteixen importants entitats del món del futbol com el Damm Club de Futbol, la Unió Esportiva Cornellà, el Club Esportiu l’Hospitalet i el Club Gimnàstic Manresa.

Una de les novetats d’aquest any és la participació del Club de Futbol Reus. Les categories cadet i infantil, integrades per quatre equips es desenvoluparan pel sistema de lligueta de tots contra tots. La categoria aleví està formada per dos grups de quatre equips. Els dos primers de cada grup accediran a la semifinal i els guanyadors d’aquests partits s’enfrontaran a la final.

En el Torneig de Futbol Base hi participen 16 equips de vuit clubs diferents que jugaran fins a 32 partits. Tots els partits són gratuïts i es disputaran entre divendres a la tarda i durant tot el dissabte i diumenge a les instal•lacions del Club Natació Terrassa. En la passada edició l’Espanyol i el Barça van sortir guanyadors. Mentre els blanc-i-blaus van fer-se amb el títol en les categories cadet i infantil, els blaugranes van imposar-se en aleví.