Les T-usual, T-casual, T-familiar i T-grup ja estan disponibles només amb la T-mobilitat

A partir d’aquest dimarts, els títols integrats com T-usual, T-casual, T-grup i T-familiar deixaran de vendre’s progressivament en el format de cartró amb banda magnètica,  i només estaran disponibles amb la T-mobilitat.

Per obtenir la T-mobilitat, s’haurà de realitzar el canvi gradualment a les màquines d’autovenda. Aquestes deixaran de generar bitllets antics amb banda magnètica, oferint únicament targetes T-mobilitat recarregables amb tecnologia sense contacte. Els nous bitllets es presentaran en un format específic de cartró T-mobilitat, amb un cost de 0,5 euros (només en la primera compra).

L’abonament T-usual en cartró T-mobilitat tindrà un disseny especial i requerirà la identificació amb DNI o passaport en el moment de la compra, ja que és personal i intransferible. Aquesta targeta no permetrà la recàrrega d’altres títols integrats.

Pel que fa als títols antics amb banda magnètica ja adquirits, podran continuar utilitzant-se fins a la data de caducitat, fixada el 15 de gener. Fins llavors, les màquines de validació acceptaran aquests bitllets.

Els altres títols del sistema continuaran emetent-se amb cartró magnètic, i el canvi de màquines s’efectuarà progressivament fins a mitjan desembre.

Els avantatges de la T-mobilitat inclouen la recuperació en cas de pèrdua o robatori, amb opcions de registre en format mòbil o targeta de plàstic.

Per als interessats en la T-mobilitat personalitzada de plàstic, es recomana el registre digital a través de les plataformes T-mobilitat, TMB i FGC. La targeta es lliurarà a domicili en 5 a 10 dies. La validació immediata és possible mitjançant aplicacions específiques en mòbils amb NFC.

Quins avantatges té la T-mobilitat personalitzada?

La T-mobilitat es pot aconseguir en dos formats més, en dispositiu mòbil i en targeta de plàstic, que requereixen registre, ofereixen alguns avantatges, com recuperar els viatges en cas de pèrdua o robatori, i permeten fer altres gestions personals en línia.

Com em puc donar d’alta a la T-mobilitat?

Per a les persones usuàries que vulguin viatjar amb la targeta personalitzada de plàstic, es recomana que es donin d’alta a la T-mobilitat de manera digital a través d’una de les tres plataformes disponibles: T-mobilitat, TMB i FGC. Un cop sol·licitada, la rebran al domicili que indiquin en un termini d’entre 5 i 10 dies. En el cas d’optar per la validació amb un mòbil Android amb NFC, la disponibilitat del títol serà immediata a través de les aplicacions T-mobilitat, TMB App i FGC T-mobilitat.

 

[Font: ATM]