El 2º Torneig d’Hivern de la UFB Jàbac i Terrassa s’amplia amb la categoria prebenjamí

Terrassa té la setmana vinent una cita amb el futbol base de primer nivell. Aprofitant l’aturada que marca la Federació Catalana pel pont del desembre, la UFB Jàbac i Terrassa organitza la segona edició del Torneig d’Hivern. Seran els dies 6, 9 i 10 de desembre.

Aquest dijous s’ha fet la presentació d’aquesta competició, que inclou com a novetat la categoria prebenjamí de primer any. Un total de 20 equips procedents de les quatre províncies catalanes prendran part en el torneig en aquesta categoria, amb l’objectiu d’ampliar fronteres més enllà del seu territori. I és que en aquesta edat, 6 anys, moltes de les joves promeses juguen en competició escolar i en federats contra equips de la seva ciutat i demarcació. Les Palmeres i Can Jofresa seran les seus de la primera jornada, el dimecres 6. Els dos primers classificats de cadascun dels quatre grups lluitaran pel títol.

Els dies 9 i 10 de desembre estan reservats per a la categoria benjamí de primer i segon any, amb la participació de 30 equips. Els partits es disputaran íntegrament a Can Jofresa. Destaca sobretot el cartell del 2009, amb les grans potències del futbol formatiu com el FC Barcelona, el RCD Espanyol, la Damm, el Girona, el Nàstic o el Gimnàstic Manresa. Els dos primers classificats i els dos millors tercers passaran a la fase final. RCD Espanyol i FC Barcelona van ser els guanyadors de la primera edició.