El 3r Torneig de Reis Ciutat de Terrassa se celebrarà el dia 31 sense equips amateurs

El Tercer Torneig de Reis Ciutat de Terrassa es farà, com cada any, al Municipal de Ca N’Anglada, però aquest cop amb algunes novetats destacades. Com sempre l’objectiu d’aquest torneig de futbol és la recaptació de joguines per a la campanya de Creu Roja. A diferències de les altres edicions, aquesta vegada no hi participaran equips amateurs, per qüestions de calendari, però en canvi s’hi han sumat equips de veterans. En total hi participaran 11 clubs de Terrassa i Comarca entre els tres categories: benjamins, alevins i veterans.

En categoria benjamina hi participaran el San Cristóbal, l’Escola de futbol Manu Lanzarote, el CF Maurina i la UE Les Fonts; en categoria alevina hi seran el JABAC, el Terrassa FC, el Sant Pere Nord, el CF Matadepera i la PB Sant Cugat; per últim s’hi podran veure els veterans del Terrassa FC, el Sant Pere Nord, el Viladecavalls i els Kubales.

Tant els participants com els espectadors hauran de dur una joguina que ha de complir certes condicions.

Els nens que reben joguines de Creu Roja ja fa anys que està estable a Terrassa. Actualment en són uns 1.300 de 550 famílies. La cita serà el 31 de desembre a partir de les 9:30 fins les 14:00.