El 41è Ral·li de Motos Històriques del MATHC ja compta amb una seixantena d’inscrits

Diumenge arriba una nova edició, la 41a, del Ral•li de Motos Històriques que organitza Motor Atlètic Terrassa Hockey Club. A partir de les 9 del matí i des de Can Salas, aquestes joies de les dues rodes recorreran 100 quilòmetres pel Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac en direcció a Navarcles, on els participants gaudiran del tradicional esmorzar català. Com ja és habitual cada any, la comitiva tornarà cap al Vallès, passant primer per Monistrol de Calders fins a Matadepera, punt final de la cursa, on s’exhibiran les motos i es farà el lliurament de premis.

Aquest dimecres s’ha fet la presentació d’aquesta prova esportiva de regularitat, que s’ha guanyat el seu prestigi des de la seva posada en funcionament el 1977. Ja hi ha prop d’una seixantena d’inscrits, però fins el mateix dia de la cursa s’hi poden apuntar. L’organització confia en augmentar el nombre de pilots, ja que es preveuen unes bones condicions meteorològiques.

Les motos admeses són de 7 categories diferents, seguint la normativa de la Federació Internacional, des de les més antigues, fabricades fins el 1903, a les més modernes, construïdes entre el 1971 i el 1980. L’organització, que ha marcat un promig de 40 quilòmetres hora, controlarà la regularitat de les motos al llarg d’un tram de 34 quilòmetres. S’han neutralitzat els tres primers fins que els participants surtin del casc urbà de Matadepera.