El 48è Premi Ciutat de Terrassa de Teatre torna a la normalitat amb un programa divers d’onze representacions

La 48a edició del Premi Ciutat de Terrassa de Teatre recupera el calendari habitual. Després que la pandèmia obligués a ajornar l’inici de la passada edició a la primavera, enguany les representacions tornen a arrencar al mes de gener. De fet, la Sala Crespi inaugurarà el programa aquest diumenge mateix, amb la representació del musical «La taverna de la Rosita» a càrrec dels Qollunaka Grup de Teatre. Com és tradició, els grups residents actuaran sense possibilitat de premi: ni Qollunaka ni tampoc PAM Teatre, els quals tancaran el Ciutat de Terrassa el cap de setmana del 2 i 3 d’abril amb l’estrena de la comèdia «Blanc!».

Entremig, nou companyies de teatre aficionat buscaran convèncer cada diumenge públic i jurat, amb una sèrie de muntatges molt diversos: clàssics i moderns, de drama i de comèdia. El comitè organitzador els ha escollit entre 55 candidatures, un augment quantitatiu respecte l’any passat, però també qualitatiu.

Entre els participants d’aquesta 48a edició hi trobem companyies de ciutats prou allunyades de Terrassa, com és el cas de Puigcerdà, Castelló d’Empúries i, especialment, València. Les entrades ja es poden adquirir a través del web de la Sala Crespi, amb un preu general de 12€ que es redueix a 10€ en el cas dels socis, els membres d’Òmnium Cultural i els majors de 65 anys. La novetat d’enguany és la possibilitat d’adquirir un abonament per veure tots onze espectacles pel preu de nou.