El 4rt Torneig Solidari de Reis Ciutat de Terrassa recull més de 300 joguines

Gent portant joguines en un emplaçament esportiu, amb l’objectiu que els nens d’aquelles famílies amb menys recursos puguin també jugar i divertir-se durant uns dies, és un gest habitual per aquestes dates a Terrassa.

Dissabte, al Municipal de Sant Pere Nord, es van recollir per a Creu Roja Terrassa més de 300 joguines noves, no bèl•liques, no sexistes i que promoguin el joc cooperatiu i familiar. Va ser dins la quarta edició del Torneig Solidari de Reis Ciutat de Terrassa, organitzat pel San Cristóbal, el Jàbac i el Sant Pere Nord.

La competició va comptar amb la presència de prop de 150 nois i noies de 10 clubs de la ciutat, repartits en quatre categories: prebenjamí, benjamí, aleví i veterans. El resultat era el menys important, ja que durant unes hores aquests infants van divertir-se practicant l’esport que més els agrada i, al mateix temps, pares i fills es van solidaritzar amb qui més ho necessita.

L’alcalde, Alfredo Vega, acompanyat pels regidors Javi García i Eva Candela, es van interessar per l’evolució d’una campanya que, al llarg d’aquests dies, ha recollit més de 1.500 joguines en diferents activitats esportives repartides a la ciutat i a la comarca.