El 58,52% dels joves que han participat al projecte Singulars han trobat feina

El 58,52% dels joves participants a les tres edicions del projecte Singulars, gestionades per Cecot Formació i Desenvolupament, han trobat feina i el 40% han retornat al sistema educatiu. La darrera edició, que finalitzarà aquest mes, ja ha aconseguit la inserció del 21,6% dels participants.

Aquest programa, que l’entitat impulsa sota el nom “Jove, aposta pel teu futur”, en col·laboració amb el Servei Públic d’Ocupació de Catalunya, té per objectiu inserir persones aturades joves menors de 30 anys en el mercat de treball. En la seva tercera edició ha orientat i format més de 60 joves en tres famílies professionals diferents: el Certificat de Professionalitat d’Activitats Auxiliars de Magatzem i les accions de formació a mida de Manteniment Industrial i Electricitat.

Durant el mes de juny, aquesta seixantena de joves, dels quals un 15% han estat noies i 85% nois d’entre 16 i 20 anys, majoritàriament i procedents de Terrassa, Rubí i Sabadell, han finalitzat les activitats formatives teòric-pràctiques. Les persones participants continuaran assistint a les diferents tutories individuals i grupals d’orientació per tal d’arribar a l’objectiu que s’havia previst en el moment de la seva incorporació al projecte i disseny del seu full de ruta i, fins el final del projecte, que està previst pel 30 de juliol.