El 5è Torneig Solidari de Reis Ciutat de Terrassa recull 320 joguines per als infants més necessitats

El Camp Municipal de Can Jofresa ha acollit aquest diumenge la cinquena edició del Torneig Solidari de Reis Ciutat de Terrassa, que organitzen la UFB Jàbac i Terrassa, el CP San Cristóbal i el Sant Pere Nord CF.

Aquest any la competició ha comptat amb la participació de més de 140 jugadors i jugadores, la majoria en edat formativa. Els amfitrions del Jàbac s’han imposat en dues de les quatres categories, en prebenjamí i benjamí, mentre que en aleví el triomf ha correspost a la UD San Lorenzo.

En Veterans, l’única categoria que s’ha jugat en format de futbol 11, el títol ha estat per al Kubalas, que ha derrotat el Viladecavalls per 3 a 1 en la tanda de penals, després d’arribar al final del temps reglamentari amb empat a 0.

Més enllà de la vessant esportiva, el torneig ha servit per recollir joguines per a Creu Roja Terrassa. Una recaptació que ha superat les xifres de la passada edició. El torneig ha involucrat deu clubs de la ciutat i de la comarca, que han aportat 320 joguines, demostrant un any més la solidaritat amb les famílies més necessitades.