El 6-7 de març, proposta per iniciar la Copa Catalunya de bàsquet

La Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ) s’ha reunit telemàticament amb diferents clubs que compten amb equips a la Copa Catalunya, amb l’objectiu d’analitzar la situació actual i fer una proposta de retorn a la competició el cap de setmana del 6 i 7 de març, si la pandèmia ho permet. Més d’un 95% de clubs amb equips en aquesta categoria hi ha participat, entre ells el CN Terrassa, que té els seus dos sèniors, masculí i femení, en la màxima categoria catalana.

De fet aquest campionat no va arribar a començar davant les restriccions imposades en les lligues d’àmbit català al mes d’octubre. L’objectiu de la FCBQ, abans d’aprovar-se les noves mesures del Govern, era iniciar les diferents competicions aquest proper cap de setmana o el del 23 i 24 de gener.

Els clubs tenen ara un termini concret per donar el seu vist-i-plau a la proposta i poder així començar a treballar en un calendari esportiu que s’ajusti a les circumstàncies actuals. Paral·lelament l’ens federatiu està fent gestions amb les autoritats competents, així com amb la Federació Espanyola de Bàsquet (FEB), perquè aquesta proposta sigui viable i poder competir amb les normatives actuals.

Properament la FCBQ convocarà una nova reunió adreçada a clubs i entitats amb equips en categoria Preferent.

Reunió telemàtica encapçalada pel president Ferran Aril