El 68% de la ciutadania de Terrassa ja té la pauta completa de vacunació 

Més de 150.000 terrassencs i terrassenques ja han rebut la pauta completa de vacunació per fer front a la covid-19. Això significa que, a dia d’avui, més d’un 68% de la població ja estaria immunitzada contra el virus. La implantació de l’antídot segueix avançant a bon ritme i durant aquest cap de setmana s’han administrat prop de 4.000 vacunes a la ciutat, principalment entre persones menors de 30 anys.

D’altra banda, el ritme de contagis es manté estable, i ja són 8 els caps de setmanes consecutius que aquest registre va a la baixa. Entre divendres i aquest dilluns a Terrassa s’han detectat 46 positius de covid, 12 menys que el cap de setmana passat, quan n’hi van haver 58.

També segueix disminuint el risc de rebrot, que ara és de 150 punts a Terrassa i de 170 al conjunt de Catalunya. El que sí que ha augmentat lleugerament aquests últims dies és el ritme de defuncions. Segons dades del departament de Salut, durant les últimes dues setmanes a Terrassa s’han registrat 8 morts per coronavirus i en total ja en són 560 des de l’inici de la pandèmia.