El 7 de juliol arriba un 10è Torneig Hockey Solidari amb moltes sorpreses i novetats

El Club Egara tornarà a acollir el Torneig Hockey Solidari. La cita és el 7 de juliol en un any molt especial per als organitzadors d’aquesta esdeveniment esportiu, lúdic i solidari, ja que se celebra la desena edició. Per aquesta raó s’ha creat un nou logotip, que inclou el número 10, amb els 4 colors dels clubs de la ciutat.

Aquest dimecres a la tarda s’ha fet la presentació del torneig, amb l’assistència dels representants de les entitats destinatàries, que treballen per ajudar el col•lectiu infantil i juvenil. Aquest any els projectes escollits són el servei d’acompanyament per a adolescents en situació de risc de Salesians Sant Jordi, el projecte d’esports de l’Esplai Tremola, l’esplai del centre de lleure Tu Tries i el projecte El Viver de reforç educatiu al barri de la Maurina de la Fundació Maria Auxiliadora.

Una de les novetats d’aquest any és la inclusió d’un Tercer Temps, amb música en viu, pastís d’aniversari i moltes més sorpreses, que posarà el punt final a la jornada. Les inscripcions ja es poden fer a la nova pàgina web del torneig, molt més visible i àgil.

A més de l’hoquei, es podrà participar en diferents activitats esportives com pàdel, tennis, cursa i caminada, golf i fitness. L’any passat 1.300 persones es van inscriure al 9è Torneig Hockey Solidari, que va recaptar 46 mil euros per a les 5 entitats beneficiaries.