El 7 d’octubre arriba ‘Del camp a la Taifa’ la fira gastronòmica del producte de proximitat

«Del camp a la Taifa» és el suggerent i terrassenc nou reclam de la segona edició de la Fira Gastronòmica, un conjunt d’activitats entre el 28 de setembre i el 8 d’octubre basades en la gastronomia i els productes de proximitat. Una proposta transversal amb la participació de tots els agents implicats en l’àmbit de l’alimentació que es conrea al territori més pròxim com l’Anella Verda.

L’acte central serà la Fira de la pagesia i cuina de proximitat, amb 17 restauradors i 9 productors, el dissabte dia 7 d’octubre entre la plaça Salvador Espriu, el carrer Unió i la Torre del Palau. «Del camp a la Taifa», és un nou espai pensat per a l’intercanvi i promoció de la venda alimentària entre productors i consumidors que comparteixen territori.

En el programa d’activitats també hi ha xerrades, degustacions i propostes gastronòmiques amb el producte de proximitat com a protagonista que alhora contribueix a l’economia social i circular.

 

Fira Camp A Taifa Cartell