El 7è art protagonitza els propers dos dissabtes: Set de Cinema i Les 12 hores Fantàstiques

El cinema serà el protagonista dels propers 2 caps de setmana. Aquest dissabte, arriba la segona edició de «Set de Cinema», una festa familiar i participativa per apropar el setè art a la ciutadania. Aquesta vegada serà al Raval i relacionada amb el Mercat.

I el proper dissabte, 28 d’octubre, serà el torn de la quarta edició de «Les 12 hores Fantàstiques», al Cinema Catalunya.

Les dues activitats s’emmarquen en l’aposta de Terrassa per l’audiovisual i commemoren el Dia Mundial del Patrimoni Fílmic de la UNESCO.

També s’han previst un munt de propostes lúdiques: aquesta exposició d’il·lustracions al bar d’Amics de les Arts i Joventuts Musicals, és una d’elles.

Dissabte, al voltant del Raval giraran totes les activitats: una gran pantalla davant del Mercat de la Independència per projectar vídeos i transmetre en directe el que passi a dins de la plaça, un càsting, concurs de parades decorades, maquillatge professional de la mà de l’Escola Vilamanyà o un Kahoot cinematogràfic de La Frikassa, premis i sortejos.

A més, les dues activitats estan connectades perquè els abonaments i el marxandatge per a les 12 hores es podran adquirir també aquest dissabte. Ja se n’han venut 170.

La marató de cinema fantàstic, de les 12 del migdia fins a la mitjanit, projectarà sis films: Regreso al futuro, Tiburón, Posesión infernal, La matanza de Texas, Carrie i Aliens, el regreso. També es projectarà el curt Ad Inferos, de la productora terrassenca Lombarda Films.

Les sessions s’amenitzaran amb actors caracteritzats.

A l’edició anterior es van vendre 130 abonaments i per aquesta s’espera arribar als 200. També es poden adquirir entrades per a les diferents projeccions. Entre tots els abonats se sortejaran regals el següent dilluns, en directe al programa El Submarí de la Ràdio Municipal de Terrassa.

Les dues activitats serveixen per sumar esforços i optimitzar recursos de totes les parts: el Mercat de la Independència, l’Escola Vilamanyà, Cinema Catalunya, La Frikassa, Canal Terrassa i el Parc Audiovisual de Catalunya.

12 Hores Fantàstiques 5

12 Hores Fantàstiques 3 12h Fantàstiques 2 Expo 12 Hores Fantàstiques 1