El 9è Torneig de Hockey Solidari, diumenge 11 de juny, al Club Egara

Per novè any consecutiu els quatre clubs d’hoquei de la ciutat uneixen els seus esforços per una bona causa. Es tracta del Torneig de Hockey Solidari, que en aquesta ocasió tindrà lloc a les instal·lacions del Club Egara el diumenge 11 de juny. Com és habitual, els grans protagonistes d’aquesta trobada seran els nens, tant els participants com els beneficiaris.

Aquest acte benèfic destinarà la seva recaptació a cinc entitats de la ciutat. En aquest cas la suma econòmica es donarà als projectes de Creu Roja, Esplai Guadalhorce, Esplai La Fàbrica Can Tusell, La Causa Nostra Laetitiae i Associació Alba.

Amb l’objectiu d’assolir la màxima participació possible, durant tot el diumenge es duran a terme un gran nombre d’activitats. A part del ja consolidat torneig d’hoquei, es celebraran també competicions de pàdel, tennis i golf, així com una cursa de muntanya, una caminada, una sortida en bicicleta tot terreny o unes sessions de fitness.  Com a novetats d’aquest any es practicarà ioga, bridge, tennis adaptat i pàdel mixte.

Tot a punt doncs per la gran festa solidària de l’hoquei terrassenc. Una iniciativa que en els últims 8 anys ha recaptat prop de 300.000 euros destinats a trenta projectes diferents. Un cop més, l’esport actua d’instrument de cohesió social i deixa de banda el color de la samarreta per donar un cop de mà a aquells que més ho necessiten.