El Ballet de Catalunya portarà a Corea del Sud la seva versió de ‘Don Quixot’

Ja falten pocs dies per a l’estrena de DON QUIXOT al Centre Cultural, la primera gran producció del Ballet de Catalunya. En faran dues funcions i ja tenen gairebé exhaurides les entrades, tant per al dia 9 com per al 10 de novembre.

El Ballet de Catalunya ha adaptat al seu format i possibilitats aquest clàssic de la dansa que comptarà amb prop de 40 intèrprets dalt de l’escenari. En aquesta versió, més curta i compacta, s’ha volgut condensar la història amb la dansa com a eix principal, suprimint la pantomima. Si bé l’obra està formada originàriament per quatre actes, aquí s’ha reduït a dos. D’aquesta manera, es millora la comprensió per a tots els públics. Una vessant que es veurà reforçada amb l’existència d’un narrador, amb la veu de l’actor Joel Minguet.

A banda dels 25 ballarins que formen actualment la companyia, amb Rebecca Storani com a figura principal, el DON QUIXOT del Ballet de Catalunya comptarà amb la participació d’alumnes de dansa espanyola de l’Institut del Teatre.

La companyia se sent satisfeta de com li han anat les coses en el seu primer any d’existència. Ha estrenat tres produccions i en té previstes tres més. A més, al juliol, portaran el DON QUIXOT fins a Corea del Sud.