El Ballet de l’Òpera de Viena obrirà la 37 Temporada de dansa del Centre Cultural

La nova temporada BBVA de dansa al Centre Cultural portarà a Terrassa 25 funcions de 14 de les millors companyies nacionals i internacionals. Una nova programació per a l’any que ve que combina projectes d’èxit assegurat amb d’altres propostes més arriscades pels espectadors més assidus.

Una gala del Ballet de l’Òpera de Viena obrirà la temporada al febrer amb la seva figura emblemàtica de l’Òpera de París, Manuel Legris. També al febrer arribarà la companyia barcelonina IT Dansa que presentarà una coreografia sobre la violència de les dones. L’obra mestre de Shakespeare La Tempesta a càrrec de l’Òpera d’Innsbruck amb segell català i l’homenatge d’Estrelles Internacionals a la recent desapareguda ballarina cubana Alicia Alonso són alguns dels espectacles destacats.

Títols com el Llac dels signes i Giselle o actuacions de la nova companyia de Barcelona i l’Orquestra Simfònica del Vallès completaran la programació. Una de les novetats de la 37ena temporada de dansa del Centre Cultural són els descomptes en els abonaments del públic més fidel que pot arribar fins al 40 per cent amb motiu del 40 aniversari de l’equipament. La passada temporada l’escenari de la Rambla va enregistrar un 95 per cent d’ocupació amb un total de 10.000 espectadors.