El Ballet Nacional, El Pot Petit i els actors Emma Vilarasau i Jordi Bosch, entre les novetats de la programació del Centre Cultural

El grup infantil El Pot Petit, el Ballet Nacional d’Espanya i els actors Emma Vilarasau i Jordi Bosch són els caps de cartell de la nova programació del Centre Cultural per a la pròxima primavera. La proposta del Cultural fins al juliol conté propostes per a públics de totes les edats i gustos ben diferents. La nova temporada arrencarà el 5 i 6 de febrer amb dos concerts del grup Manel que presentaran les seves darreres novetats.

Pel qua fa a la 38a temporada de dansa, obrirà escenari el Ballet Nacional d’Espanya, el 12, 13 i 14 de febrer. Un espectacle del qual se n’han programat quatre funcions per mantenir la distància de seguretat i oferir l’oportunitat que tothom el pugui veure. En dansa també es podrà veure a Terrassa el Russian State Ballet, la Gala homenatge a Alicia Alonso i l’Illia Jivoy Ballet

També es faran quatre funcions, el 13 i 14 de març, de l’actuació del grup musical per a tots els públics El Pot Petit. La temporada s’acabarà el 5 de juliol amb l’actuació d’Emma Vilarasau i Jordi Bosch, amb l’espectacle La Cabra o qui és la Sílvia. Entremig el musical La bella i la Bestia per a un públic familiar, l’espectacle dels Brodas Bros o els monòlegs d’En Peyu amb el seu Gallardo Español, el Bona Gent de Quim Masferrer o les actuacions de l’Orquestra Simfònica del Vallès.

Més de 16.000 espectadors han passat pel Centre Cultural en una temporada de tardor-hivern marcada per la pandèmia i amb un percentatge d’ocupació que supera el 73 per cent. Dels espectacles programats la temporada anterior se n’havien previst 77 funcions, 18 de les quals es van suspendre per la pandèmia. 19 d’aquestes funcions s’han pogut reprogramar perquè aquests espectacles arribin finalment a Terrassa. Durant la passada temporada el Centre Cultural va oferir 40 funcions adaptant-les a les necessitats de la Covid, amb reducció d’aforament, desinfecció d’espais i distància de seguretat.

En podeu consultar més detalls i comprar entrades clicant aquí.