El Banc de Sang premia els donants de juliol amb un meló

Nova crida del Banc de Sang per assegurar les reserves d’aquest estiu. Els mesos de juliol i agost, les donacions baixen de forma significativa, aproximadament un 30 per cent. Per aquestes dates el volum de donacions diàries sol rondar la trentena quan l’ideal seria d’entre 45 i 50.

Per fomentar les donacions el Banc de Sang i Teixits de Mútua de Terrassa fa, fins el dia 31, l’habitual campanya regalant un meló a cada donant amb la col·laboració dels supermercats Condis.

El nivell d’estocatge que es considera raonable és de 10 dies. A data d’avui, a tot Catalunya, el grup sanguini amb el nivell de reserves més crític és l’A-, amb estoc per a només dos dies. La resta de grups es mouen entre els 6 i els 8 dies tot i que de B+ i d’AB+ en tenen per 12 dies. Totes les donacions són benvingudes.

El Banc de Sang i Teixits de Mútua de Terrassa no tanca per vacances. És obert de dilluns a divendres no festius de 9 del matí a 8 del vespre excepte el dilluns 14 d’agost. Per ser donant cal tenir entre 18 i 65 anys, bona salut i pesar més de 50 quilos.