El bar La Dama elabora per segon any consecutiu la millor tapa de la Fira de l’Oliva

Per segon any consecutiu, el bar La Dama ha estat el guanyador del concurs de tapes de la Fira de l’Oliva de Ca n’Anglada. Aquesta ruta gastronòmica, celebrada entre el 31 de març i el 9 d’abril, ha comptat amb la participació de 14 comerços del barri. Durant aquests deu dies s’han venut al voltant de 1.800 unitats, les quals es podien adquirir per un preu de 2,50€, tapa i beguda inclosa. La Masia de Ca n’Anglada ha acollit aquest dimarts l’entrega de premis a les millors propostes.

Els clients que han participat a la Ruta de Tapes han atorgat el segon premi a la braseria L’Eclipse, mentre que la proposta del Mahayana Bar Restaurant ha estat escollida com a tercera millor tapa. El guanyador del certamen, Juan José Martínez, del bar La Dama, explica en què consisteix el seu plat.

Impulsat per l’Associació de Comerciants de Ca n’Anglada, el Concurs de Tapes de la Fira de l’Oliva ha arribat enguany a la seva tercera edició. Com a novetat, el guanyador ha estat premiat amb una estada d’hotel durant un cap de setmana. D’altra banda, l’acte també ha servit per celebrar el sorteig entre tots els participants que van valorar alguna de les tapes tastades. L’afortunada ha estat Eli Serrano Aguilera, que ha guanyat un sopar per a dues persones, valorat en 50 euros, en un dels establiments del barri.