El Bar Lucense de Ca n’Aurell col·labora amb la recollida de mantes per l’ONG Proactiva Open Arms

L’ONG Proactiva Open Arms va fer una crida, aquest divendres a través de les xarxes socials, per aconseguir mantes per a la pròxima missió que l’organització emprendrà en els pròxims dies en el mar Mediterrani.

En les tasques de rescat les mantes són molt necessàries perquè s’ha de donar una a cada persona, i és per aquest motiu que l’ONG ha demanat col·laboració ciutadana.

En aquest sentit, el Bar Lucense del carrer de l’Infant Martí a Ca n’Aurell s’ha ofert voluntàriament com a punt de recollida de mantes a la ciutat, que després l’ONG recollirà.

De fet, ha estat tanta la col·laboració ciutadana a Catalunya, que en poc més d’un dia s’han recollit el triple de mantes que l’ONG necessita, ja que es demanaven unes 1.000 mantes i ara mateix Open Arms ja disposa de més de 3.000. El Bar Lucense calcula haver recollit més de 200.

Ara mateix, l’ONG Proactiva Open Arms no necessita més mantes, però recorden que en les seves missions la necessitat de mantes és recurrent i, per tant, segurament es faran més crides en el futur per atendre noves necessitats.