El barri de Ca n’Anglada celebra la fira Tombacastanya 2019

Aquest dissabte el barri de Ca n’Anglada ha celebrat la fira Tombacastanya. Una vintena de parades han omplert part de l’Avinguda Barcelona, entre els carrers Santo Tomás i Sant Honorat, amb l’objectiu de dinamitzar el barri i incentivar el comerç local i de proximitat. Una fira que ha engegat a les 10 del matí i que ha acabat a les 10 de la nit.

Una fira que any rere any es converteix en un punt d’atracció important al barri i que habitualment es fa a principis d’octubre, però l’edició d’enguany s’ha posposat per no coincidir amb altres fires de la ciutat. Un projecte organitzat per la iniciativa “El Tomb” que cada any aplega a més visitants, tant del barri com d’altres llocs de Terrassa.

Tot i que els negocis de la zona són el principal punt d’atracció, també hi ha hagut l’opció de gaudir d’una paella i de carn a la brasa, d’una xocolatada popular o inclús un espectacle de ball country. Una fira que afegeix cada cop més activitats i que cada edició engresca més als veïns del barri a sortir al carrer.