El barri de Sant Pere acull la 7a Fira d’Economia Social i Solidària als voltants del Mercat del Triomf

Els voltants del Mercat del Triomf del barri de Sant Pere s’han omplert d’empreses i entitats per apropar als terrassencs les oportunitats d’economia social i solidària en la qual ha estat la 7a edició d’aquesta fira. Una trobada que sempre s’ha fet al centre de la ciutat però que enguany ha iniciat un projecte itinerant per tal d’apropar aquestes propostes a altres barris.

Les 55 entitats implicades pretenen fer una economia més justa amb la gent i el planeta tot posant les persones al centre de la seva activitat i no el màxim benefici. Per altra banda és una oportunitat pels organitzadors per teixir una xarxa de suport i col·laboració per tal de sumar en comptes de competir.

De fet, aquesta conscienciació econòmica social i solidària s’està estenent cada cop més. Un fet que s’ha notat, sobretot, un cop passada la pandèmia. La societat, poc a poc, està més pendent de l’impacte social i ambiental al llarg de tota la cadena de producció de qualsevol producte.

A més de tots els estands de les empreses i entitats les persones que han passejat per la fira han pogut gaudir d’activitats, xerrades, música i ràdio en directe i d’altres iniciatives que han ajudat a amenitzar la jornada.

Una iniciativa compromesa amb la ciutat que treballa per tenir més sobirania alimentària, energètica i financera que l’any que ve s’instal·larà durant un matí a algun altre barri de la ciutat per tal de fer de Terrassa una ciutat exemplar en l’economia social i solidària amb el seu entorn.