El bàsquet més proper en el llibre de Miguel Panadés, «El baloncesto invisible»

La Biblioteca Central de Terrassa ha estat l’escenari triat per la presentació del llibre “El baloncesto invisible” de Miguel Panadés.

Sota la moderació del periodista local, Josep Cadalso, el llibre de l’editorial Círculo Rojo recull l’experiència acumulada durant molts anys del també periodista i entrenador Miguel Panadés, el qual comparteix la seva visió del bàsquet més proper.

Nascut a Barcelona ara fa 58 anys, l’autor explica la seva vida dedicada al bàsquet invisible com a jugador, entrenador i director tècnic. També ha estat durant més de vint anys redactor de la revista Gegants del Basket i durant una dècada ha format part de l’àrea esportiva de la Federació Espanyola de Bàsquet.

Un dels convidats a la presentació ha estat el que va ser jugador professional del Barça Lassa, Víctor Sada, el qual ha parlat de la situació actual del bàsquet català

La presentació de «El baloncesto invisible» ha comptat també amb la participació de persones vinculades a l’esport de la cistella a Terrassa, com ara del bàsquet escolar Marc Ballestar; del jugador de l’Sferic, Javi Sánchez; i del representant de la FIMBA, Manel Casas.