El Bàsquet Sant Pere modernitza la seva imatge i instal·lacions en el seu 75è aniversari

El Club Bàsquet Sant Pere està d’aniversari. I és que aquest 2 de desembre commemora els seus 75 anys d’història. La presidenta del club, Anna Soto, acompanyada per altres membres de la junta, ha estat l’encarregada d’explicar a l’alcalde, Jordi Ballart, i al regidor d’Esports, Miguel Ángel Moreno, les millores que s’han fet a la instal·lació.

S’ha pintat de vermell la zona de l’ampolla, s’han col·locat seients amb els colors corporatius del club i s’ha canviat la il·luminació, per una de més sostenible. També s’ha renovat la imatge del club, no només al web i a les xarxes socials, sinó que s’ha actualitzat el nom pel de Bàsquet Sant Pere i s’ha canviat l’escut. A més s’ha instal·lat una exposició commemorativa al passadís d’accés a la pista.

La pandèmia ha limitat el ventall d’actes previstos, però aquesta tarda s’ha celebrat l’efemèride en petit comitè amb un pastís commemoratiu i aquest vespre s’ha il·luminat la façana de l’Ajuntament amb els colors vermell i blanc del club. El Bàsquet Sant Pere compta amb 200 jugadors i jugadores en totes les categories.

Nova imatge del Bàsquet Sant Pere

Exposició dels 75 anys del club

Visita de les autoritats

Pastís commemoratiu dels 75 anys

El Bàsquet Sant Pere compta amb 16 equips i 200 jugadors i jugadores

Façana il·luminada de l’Ajuntament amb els colors vermell i blanc