El Bau House celebra els tres anys i les quinze edicions de la Descomunal

Dissabte la Casa baumann va tornar a acollir una nova edició de la Descomunal, una trobada entre artistes locals que té lloc cada dos mesos. Aquest cop la trobada va ser especial, ja que es celebrava les quinze edicions i els tres anys de la Descomunal, des que aquesta iniciativa es va posar en marxa, el 2014. Al pati del Bau House va tenir lloc una ‘speed dating’ cultural, amb intercanvi d’idees i impressions sobre temes que s’anaven proposant.

Dins el bar s’ha instal·lat una exposició que repassa les edicions anteriors de la Descomunal i que es podrà veure fins el 31 de juliol. La festa va acabar amb la música que va punxar el DJ Original SoulBoy.

La Descomunal va néixer el maig del 2014 com una iniciativa del BaumannLab, el laboratori de creació jove del Servei de Joventut i Lleure Infantil, que s’encarrega d’ajuntar el primer grup d’artistes i organitzar la primera trobada. La idea, a partir de llavors, ha estat que siguin els propis col·lectius els que organitzin les trobades, proposant nous temes, formats, espais i convidant més artistes a formar-ne part. L’objectiu final és que la Descomunal sigui un lloc perquè es reuneixin les persones que treballen en el món artístic de la ciutat i es creïn vincles entre elles.