El BaumannLab atorga quatre beques anuals de suport a la creació artística

L’Ajuntament de Terrassa, a través del BaumannLab, el laboratori de suport a la creació del Servei de Joventut i Lleure Infantil, ha concedit un total de quatre beques anuals per fomentar la professionalització dels i les joves creadores, així com el desenvolupament de projectes d’arts visuals i processos de creació i producció cultural a la ciutat.

La comissió de valoració ha atorgat els ajuts d’aquesta convocatòria als següents projectes:

* Beca suport a la creació artística (1.800 €): The glorious tragedy of youth, de Joan Pallé, un projecte que treballa la idea de la joventut en l’imaginari consumista mitjançant un taller participatiu i una exposició.

* Beca de disseny d’accions formatives (1.800 €): Imatges en la ciutat. Reproduïdes. Proliferades, de Flora Larriguire. Es tracta d’un cicle de tallers teòrics i pràctics per reflexionar sobre la imatge gràfica proliferada en els entorns públics: cartellisme, propagandisme, comunicació social, etc.

* Beca per a projectes d’experimentació audiovisual i art digital (1.000 €): Mars Oddity, d’Ana Mar López, Pilar Villanueva, Roser Pruaño, Marcos Buenacasa i Sergi Ballesteros. Mars Oddity és un còmic interactiu que narra una història
de ciència ficció ambientada a Mart amb diverses línees narratives.

Enguany la beca Grafiti Invaders, que s’atorga anualment amb un import de 1.000€, ha quedat deserta.

La comissió de valoració de la convocatòria de beques BaumannLab l’han format en aquesta edició el professor Gabriel Verderi en representació de l’Escola d’Art deTerrassa; la tècnica municipal d’arts visuals Susana Medina; la comissària i artista visual Caterina Almirall, l’artista visual local Estela Ortiz, i la tècnica municipal de joventut Laura Fusté.

El grup musical local Bounties, becat per fer un videoclip
A més de les beques del BaumannLab, el Servei de Joventut i Lleure ha concedit també la beca TAM! 2017 per a la realització d’un videoclip. El projecte guanyador de la convocatòria ha estat la formació musical local Bounties, amb un equip creatiu
format per Sergi Lanau, Ariadna Martínez i Berta Peyret, els quals realitzaran un videoclip per donar a conèixer la seva música d’una forma més visual.