El Bibliobús La Mola recupera la normalitat coincidint amb la celebració del 20è aniversari

El Bibliobús La Mola celebra 20 anys en funcionament. De dilluns a divendres, aquesta biblioteca mòbil surt cada dia de Terrassa per oferir servei a diferents poblacions del Bages, el Baix Llobregat, el Vallès Occidental i el Vallès Oriental. Al llarg de la setmana fa parada a deu municipis d’entre 300 i 3.000 habitants. Tots són pobles sense biblioteca de la Xarxa de la Diputació de Barcelona, una mancança que el Bibliobús supleix aportant una àmplia selecció de llibres, revistes i pel·lícules per a totes les edats. Després de tres mesos d’aturada per la pandèmia, el servei s’ha anat reprenent mica en mica i és tot just aquesta setmana que els usuaris han pogut tornar a entrar dins del Bibliobús.

El servei de préstec del Bibliobús sempre és obert a les peticions dels usuaris, amb la compra mensual de novetats i des d’aquest any també la possibilitat de demanar llibres de qualsevol biblioteca pública de Catalunya. El Bibliobús, a més, també organitza activitats familiars, per a adults i per a gent gran. Segons la directora, Íngrid Plaza, es tracta d’un servei bàsic amb corda per, com a mínim, 20 anys més.

El de La Mola és un dels deu bibliobusos de la Diputació de Barcelona i ofereix servei a municipis com Castellgalí, Rellinars, Sant Llorenç Savall, Ullastrell i Vallromanes. Els actes de celebració del 20è aniversari tindran lloc al llarg del mes de novembre.