El Bisbe ofereix cada dia, des d’aquesta setmana, una missa i el rosari per Internet

Amb la situació de confinament l’església també ha hagut de recórrer a l’ús de la xarxa, al que no estava gens habituat.

El Bisbat de Terrassa ha trobat així la manera de fer arribar el missatge de Déu als fidels catòlics. Des d’aquest dilluns el mateix Bisbe de Terrassa, Josep Àngel Saiz Meneses, diu diàriament una missa des de la capella de la seu episcopal, una eucaristia que es transmet en directe per canal de Youtube del Bisbat. Ho fa a les 12 del migdia i a les 7 de la tarda resa el rosari pel mateix canal. Una vegada acabada la transmissió tant la missa com el rosari queden penjats a Youtube per qui ho vulgui mirar en un altre moment.

A banda de la missa i el rosari, el Bisbe penja cada dos dies un missatge breu dirigit als fidels on compara la situació arran del coronavirus amb la travessia del desert i on crida a recórrer a Deu per superar conjuntament aquesta crisi.

El canal de Youtube del Bisbat de Terrassa es pot consultar en aquest enllaç.

Aquest dimecres el Bisbe ha participat, per videoconferència, a la reunió de la Comissió Executiva de la Conferencia Episcopal Española de la qual és membre.