El Bisbe ordena tres nous diaques a Terrassa

El diumenge 25 d’abril el bisbe Josep Àngel Saiz Meneses va ordenar a la Catedral de Terrassa tres nous diaques al servei de la diòcesi. Es tracta dels seminaristes Jacob Espín Ordàs, Joan Hernàndez Plaza i Jan Martínez Alonso, formats en el seminari diocesà.

En la seva homilia, Saig Meneses va reflexionar sobre la figura de Jesús Bon Pastor coincidint amb la celebració de la Jornada Mundial de Pregària per les Vocacions. També va comentar el missatge del papa Francesc amb motiu d’aquesta jornada en la que subratllava tres paraules clau: somiar, servei i fidelitat, posant-les en relació a Sant Josep, tot demanant als nous ordenants que visquessin aquestes mateixes actituds.

El bisbe va recordar que es tractava de la darrera ordenació que feia a Terrassa i va aprofitar per reflexionar sobre la importància de la pastoral vocacional i la pastoral juvenil que ell ha potenciat al llarg dels quasi disset anys de servei a aquesta diòcesi com a pastor.

Mn. Jacob Espín ha estat destinat a les parròquies del Sant Esperit i Sant Valentí de Terrassa, Mn. Joan Hernàndez al Seminari diocesà i la parròquia de la Sagrada Família de Terrassa i Mn. Jan Martínez a la parròquia de Sant Vicenç de Mollet.