El blog Records de Terrassa, a punt d’arribar al milió de visites

Santi Rius va obrir el blog Records de Terrassa  el 31 de maig del 2007 i en el seu primer post ja hi havia un desig que s’ha mantingut durant el pas dels anys: poder disposar d’un espai a internet on penjar fotos, records i curiositats de la Terrassa d’abans. Des del seu inici, diu, no ha cercat mai cap protagonisme personal perquè  és un espai obert a tothom on el que primen són els records de la ciutat i de la ciutadania.

Entre el 24 i 25 de desembre, el dinamitzador de la pàgina creu que arribarà al milió de visites, una xifra que no ha assolit cap blog de la ciutat. Coincidint amb aquest número rodó, estrenarà un logotip que és un homenatge al seu origen. La idea va sorgir d’un CD-ROM que s’havia fet a Terrassa (el primer que es va fer a Espanya d’una ciutat) i que es va anomenar  Terrassa Interactiva.

Al llarg d’aquests gairebé 14 anys, s’han publicat prop de 1.000 articles i entre ells, els més visitats han estat els que tenen a veure amb la Riuada del 62, mentre que el tema més comentat és el de les discoteques dels anys 80. Destaca també un recull sobre la Festa Major. El darrer contingut monogràfic que ha acollit és la col·lecció més extensa que existeix sobre insígnies de Terrassa i que ha estat possible digitalitzar gràcies a la col·laboració den Rafel Comas.

Actualment rep una mitjana de més de 7.000 visites al mes i a més del blog es poden consultar els seus continguts a Facebook, a Twitter i a Instagram.