El BOSA i Colectivo Sin Vivienda uneixen forces per subsistir en la pobresa

Suma de forces entre el Colectivo Sin Vivienda i el BOSA, el Banc Obrer Solidari d’Aliments. Les dues entitats han celebrat aquest diumenge una jornada festiva i, alhora, reivindicativa, al barri de Ca n’Anglada. L’objectiu principal ha estat expressar el seu suport mutu i presentar-se en societat, amb l’objectiu de donar a conèixer les seves tasques i funcions entre la ciutadania.

La pluja precipitada durant tot el dia ha alterat la programació d’activitats previstes, obligant a suspendre les exhibicions de boxa i full contact i les xerrades a càrrec de membres de la Coordinadora Estatal de Lluita Social. El mal temps també ha provocat que finalment, durant el matí, menys parades de les previstes assistissin a la mostra de comerç d’artesania. El que sí que s’ha celebrat és el dinar popular, tot i l’amenaça constant dels núvols.

El Banc Obrer Solidari d’Aliments és una entitat d’àmbit estatal que va arribar a Terrassa ara fa 4 mesos. Només en aquest període, aquest servei cooperatiu ja ha prestat la seva ajuda a una trentena de famílies de la ciutat. Precisament, aquesta jornada en clau de denúncia social ha finalitzat a les 5h de la tarda, amb l’entrega solidària d’aliments entre els membres de l’entitat.