Artur Martínez Aurt

El Buen Gusto d’Artur Martínez obrirà les seves portes després del Nadal

Després de les festes de Nadal, el reconegut xef terrassenc Artur Martínez  tornarà a obrir les de portes de la Tasca ‘El Buen Gusto ’. I ho farà amb una proposta culinària que oferirà una experiència única i autèntica.Així ho ha anunciat el cuiner egarenc  a les seves xarxes socials.

Captura El Buen Gusto

L’establiment gastronomic obrirà  de dimecres a diumenge per oferir tapes de sempre en un format informal i genuí, en un homenatge a les autèntiques sensacions d’abans, afegeix Martinez. El reconegut cuiner, amb una trajectòria marcada per la cuina mediterrània i la proximitat dels productes, Martínez busca canviar el concepte de restaurant pel de tasca, oferint tapes clàssiques amb un toc d’alta cuina.

El ‘Buen Gusto’, doncs. es presenta com un refugi analògic i vuitanter, un lloc sincer i senzill busca ser un punt de trobada genuí i desenfadat. Promet ser un contrapunt als restaurants moderns, on les fotos per a les xarxes socials potser no surten tan perfectes, però l’experiència és autèntica i inoblidable.

Artur Martínez, va guanyar popularitat amb el restaurant ‘Capritx¡, amb una estrella Michelin, fins al seu tancament el 2017. Després d’un breu període, Martínez va tornar amb èxit a Barcelona amb ‘Aürt’, situat a l’Hotel Hilton Diagonal Mar consolidant el seu reconeixement amb una altra estrella Michelin. Ara, amb aquesta nova iniciativa vol fer un homenatge a tota una vida dedicada a l’hostaleria, i  marca el principi d’altres projectes  que es desenvoluparan al llarg del 2024. 

El ‘Buen gusto’ és el nom del negoci familiar que és de la família Martínez des de 1952. La tasca promet ser un lloc on els amants de la bona cuina podran gaudir d’una proposta culinària autèntica i plena de tradició.