El bus exprés terrassenc canvia de ruta i entra a BCN per la Diagonal

A partir de l’ú de setembre la línia d’autobus que connecta Terrassa amb Barcelona, coneguda com el Bus Exprés.Cat, variarà el seu recorregut i per tant les parades que realitzava. D’aquí a un mes i mig, l’autobus entrarà a Barcelona per la C-16 amb parades a l’Avinguda Diagonal i sobretot a la Zona Universitària. Algunes parades ja han penjat la informació per als seus usuaris.

Amb aquest canvi es vol millorar la comunicació en transport públic a diverses destinacions dins de la ciutat de Barcelona i respon a la petició de l’Ajuntament de Terrassa per millorar les opcions de transport públic directe des de Terrassa al Campus Nord de la capital.  Amb aquest canvi els usuaris també tindran una millor intermodalitat amb els serveis de metro, el bus urbà i el tramvia que facilita la connexió amb la Zona Franca i l’Aeroport.

Els tècnics consideren que la fins ara ruta d’entrada per la Meridiana queda resolta pels serveis ferroviaris, com les noves estacions urbanes dels Ferrocarrils de la Generalitat a Terrassa. A partir del dia 1, la línia exprés deixarà d’entrar per l’Avinguda Meridiana i entrarà per la C-16 amb parades a la Diagonal per comunicar de forma directe amb la Zona Universitària. La línia mantindrà les freqüències de pas amb 9 anades i tornades diàries.