El cadet femení de l’Handbol Terrassa vol tancar la temporada guanyant el Campionat d’Espanya

L’equip cadet femení de l’Handbol Terrassa Llegums Paquita es troba entre els vuit millors d’Espanya, després de guanyar fa uns dies la seva fase sector, però tant jugadores com staff tècnic volen més i busquen posar la cirereta a una temporada ja de per sí històrica per al club.

Ara l’objectiu del conjunt dirigit per Tomàs Ferrer és fer-se amb el títol estatal en la fase final del Campionat d’Espanya que arrenca aquest dimecres a Elx. Enquadrat al grup 1, les egarenques debutaran demà a les vuit del vespre contra les amfitriones, a priori el rival més complicat. Dijous l’Handbol Terrassa s’enfrontarà amb el Centro Deportivo Vallecas madrileny i divendres contra el Roquetas d’Almeria.

El paper realitzat pel cadet femení de l’Handbol Terrassa és un bon exemple del treball que està fent la junta de l’entitat, amb una clara aposta per reforçar la línia femenina.  Els dos primers classificats de cadascun dels dos grups del Campionat d’Espanya accediran a les semifinals, creuant-se el primer contra el segon. Els dos guanyadors disputaran diumenge la gran final.