El CAET celebra diumenge amb MART(A) la gran festa de la creació contemporània feta per dones

Arts escèniques atrevides, sense etiquetes, inclassificables i en femení. Aquest diumenge arriba la cinquena edició del Micro Arts Escèniques Terrassa, que enguany adopta el nom de MART(A) i estarà dedicat exclusivament a mostrar peces de dones creadores. Amb la intenció que el públic s’impliqui, s’ho passi bé i sigui partícip de les tendències en arts escèniques del moment, MART(A) és una manera d’impulsar els talents de la creació contemporània i locals i promoure la producció d’espectacles.

La jornada, una producció del CAET – Centre d’Arts Escèniques de Terrassa, tindrà lloc aquest diumenge 7 d’abril a les 18h al Teatre Alegria de Terrassa i constarà de dues parts. La primera presentarà mostres del treball, en fragments de 10 minuts, de 4 creadores: dues peces de les terassenques Cristina Martínez i Sandra Ballbè, un tast d’una de les peces que es podran veure al TNT, d’Irene Vicente i una provatura d’una de les coproduccions de la pròxima edició del TNT que també es podrà veure al festival, d’Ada Vilaró.

A la segona part, es presentarà l’espectacle Modou Modou de la companyia Estereo Rum’s escrit i dirigit per Nadia Zuñiga, terrassenca d’origen mexicà.

Tant a l’arribada del públic com a la mitja part, aquesta festa de la creació contemporània estarà amenitzada per les sessions de DJ La Capitana, la terrassenca Marina Diaz.