El CAET porta aquest diumenge al Teatre Alegria ‘Sembla que rigui’ amb Mont Plans

‘Sembla que rigui’ arriba el proper diumenge 10 de febrer al Teatre Alegria. Es tracta d’un monòleg dirigit, interpretat i coescrit per l’actriu Mont Plans on parla i canta a la mort en totes les seves perspectives, sense morbositats i amb fragments de cançons conegudes per tothom.

Mont Plans interpreta la Júlia Català i Verdaguer, que va néixer el 1914 i va sobreviure a dos marits, a un fill, a Marilyn Monroe, a Nino Bravo, a Chaplin i a nou Sant Pares. La protagonista explica el seu pas per la vida des de l’altre cantó.

Mont Plans i Òscar Constantí són els autors d’aquest espectacle amb adaptació i producció musical a càrrec de Mariona Vila.

La propera obra inclosa en la programació del Centre d’Arts Escèniques de Terrassa serà el 24 de febrer amb ‘Rebota, rebota y en tu cara explota’. Agnés Mateus fa aquí un retrat cru i necessari sobre la violència de gènere, el masclisme i la passivitat social. L’obra es va estrenar al TNT 2017 i ja ha girat per desenes de poblacions d’Espanya, Suïssa i França.