El CAET presenta la temporada de teatre de gener a juny 2018

El Centre d’Arts Escèniques presenta la temporada de teatre de gener a juny amb una dotzena de propostes. El tret de sortida el donarà el 21 de gener una doble proposta de dansa: L’estol, de Roser Lopez, i Many, de Thomas Noone. Hi participen 10 ballarins i, uns dies abans, se’n podrà veure una mostra en un assaig oberta.

L’actor Ramon Madaula, autor novell, durà al gener al Principal L’electe, una comèdia sobre un polític que prepara el seu discurs per ser investit president del país. Madaula tornarà al mateix teatre al maig amb Adossats, sobre el veïnatge en una urbanització.

La companyia T de Teatre compleix 25 anys i representarà al febrer EVA, una comèdia dramàtica amb quatre històries d’excompanyes d’escola. També es podran veure al Principal La visita de la vella dama, de Farrés Brothers i companyia i Cyrano, amb Lluís Homar i el mateix equip de Terra Baixa.

Al Teatre Alegria podrem veure El traspàs, d’Eloi Falguera i Punt i Seguit Teatre, una historia de traïcions emmarcada en l’epòca franquista, Medusa, una adaptació de la novel·la de Ricardo Menéndez Salmón, Lanscape, el idiota y lo sublime, d’Ernesto Collado, i Silence. La vigila de Sant Jordi, el poeta Eudald Puig, mort fa cinc anys, rebrà un reconeixement en La Casa de la muntanya, una coproducció del CAET amb dansa, teatre i música.

El festival poètic Elixir es farà en quatre dies, del 7 al 10 de juny, i concentrarà tota l’activitat dels barris en un sol dia. La meitat de les obres de la temporada de teatre tenen segell terrassenc.

El CAET ofereix un abonament de temporada de 155 euros i un de 50 amb dos espectacles del Principal i un del teatre Alegria.

A la primera meitat del 2018 hi ha programats 4 espectacles familiars. La companyia Xip Xap representarà El llop i les set cabretes al gener i El conte de la lletera al març. Al febrer la companyia La Bleda portarà Superbleda i a l’abril, Addaura representarà Embrossa’t, basat en la poesia visual de Joan Brossa.