El CAET presenta una nova programació variada, contemporània i còmica

Una programació variada, contemporània i divertida. Així ha definit la nova temporada teatral de setembre a desembre el director del Centre d’Arts Escèniques de Terrassa, Pep Pla. Com sempre, inclourà propostes per a tots els públics i per a tots els gustos, amb important presència dels autors catalans i també de la comèdia; èxits consolidats a la cartellera amb apostes innovadores. Al Teatre Principal: Art, Terra Baixa i La treva. Al Teatre Alegria: Simone, La sorpresa del roscón i You say tomato.

A més, la temporada també inclou la programació familiar, a càrrec de La Xarxa de Terrassa, amb cinc espectacles on es podrà triar entre música, màgia, circ, titelles i contes.

D’altra banda, la presentació de les novetats ha anat acompanyada d’un balanç més que positiu de la temporada que tot just acaba. Durant els sis primers mesos de l’any, l’ocupació als teatres de la ciutat ha estat del 94%.

Per cert que la temporada començarà a finals de setembre amb el Festival TNT, que inclourà dues estrenes al país: la impactant Cutting Edge de Kalle Nio i la recerca de la llibertat de Les esqueiters amb Nao Albet i Marcel Borràs.