El Cafè de l’Aula i l’òptica Cottet guanyen el premi al millor engalanament modernista de bars i comerços

L’establiment El Cafè de l’Aula s’ha emportat el primer premi de la XIII (tretzena) edició del Concurs d’Ambientació de Bars i Restaurants de la Fira Modernista. Per la seva banda, l’Òptica Cottet s’ha endut el primer premi de l’edició número catorze (XIV) del Concurs d’Ambientació Modernista de Comerços i Aparadors.

En la XII (dotzena) edició d’engalament de carrers, el Premi Montse Prat ha estat pel carrer Cremat. El carrer del Camí Fondo ha obtingut un accèssit en aquest apartat. D’aquesta manera l’Ajuntament, el Gremi d’Hostaleria i l’Associació de comerciants Comerç Centre, han volgut reconèixer el suport obtingut de bars, comerços i carrers, en la recent celebrada XVI (setzena) edició de la Fira Modernista.

El segon lloc de l’engalanament de bars i restaurants, ha estat per La Torreta, un històric del concurs. I el tercer premi pel restaurant Les Escaletes. Pel què fa als comerços, l’establiment dedicat a l’audició, Widex, s’ha endut el segon premi, mentre que la botiga de nens Miltko & Friends ha quedat tercer. En aquest apartat hi ha hagut tres accèssits per la Farmàcia Albinyana, el centre d’estètica Mar Imatge i la bolseria Diagonal.