El calendari d’advent de Viu el Vallès proposa activitats per viure el Nadal des de casa

L’1 de desembre es posa en marxa el calendari d’Advent de Viu el Vallès. Es tracta d’un calendari que es trobarà fins el 24 de desembre al perfil d’Instagram @viuelvalles i que cada dia farà propostes per viure el Nadal al Vallès des de casa o al municipi de residència, respectant els confinaments perimetrals establerts en cada tram del PROCICAT. La majoria d’activitats proposades es realitzen online.

Aquesta és una proposta del Consell Comarcal del Vallès Occidental per oferir recursos a la ciutadania en el període nadalenc fent difusió de les moltes activitats i propostes que es poden fer, sense mobilitat ni aglomeracions, per evitar la propagació de la covid-19. També es vol oferir alternatives a les famílies en aquestes dates.

Així doncs, els vallesans i vallesanes cada dia podran obrir el calendari per conèixer una proposta per passar una bona estona: la visita d’un museu o d’un edifici patrimonial en format online, tallers i manualitats per a fer en família, receptes de cuina ofertes pels cuiners i cuineres de la comarca, descobertes d’espais a través de vídeos i aplicacions a la xarxa, entre moltes d’altres propostes.

Les publicacions recolliran activitats de diverses entitats dels municipis del Vallès Occidental com museus i biblioteques, així com les accions que ofereixen els ajuntaments. En definitiva, una finestra oberta a les propostes que ens ofereix la comarca durant aquest mes de desembre atípic.