El Campus de Terrassa promociona la seva oferta d’estudis superiors al Saló de l’Ensenyament

Terrassa promociona aquests dies la seva oferta d’estudis superiors al Saló de l’Ensenyament de Barcelona. L’estand municipal difondrà així la informació dels cursos que s’ofereixen al campus urbà de la ciutat.

A través del Servei d’Universitats, la ciutat estarà present durant aquesta 33a edició del certamen, que se celebrarà fins al proper diumenge, 20 de març. L’estand terrassenc, de 60 m2, està ubicat al Palau 1 del recinte firal de Montjuïc. Comparteix espai amb l’Escola Universitària d’Infermeria i Teràpia Ocupacional (EUIT) i està dissenyat per destacar els diferents àmbits i especialitats que es poden cursar al Campus Universitari.

A més, s’ha reservat una zona per visibilitzar els projectes impulsats pels estudiants de l’ESEIAAT, com ara el prototip de moto elèctrica de l’equip MotoSpirit, el cotxe híbrid de l’Associació Tecnològica ecoRacing o alguns dels coets de l’equip UPC Space Program. Actualment, a Terrassa es poden cursar prop de 150 titulacions oficials diferents a través de les diverses universitats representades.