El Campus d’Estiu TU 2019 ofereix prop de 40 activitats durant els mesos de juny i juliol

Apropar el coneixement, la ciència i la tecnologia que generen els centres universitaris a la ciutadania i fomentar els vincles entre els dos móns a través de la transferència de coneixement. Aquest és l’objectiu del Campus d’Estiu TU (Terrassa Universitària), impulsat pel Consell Universitari a través del Servei d’Universitats de l’Ajuntament. S’han organitzat un total de 37 propostes i activitats obertes a tothom.

Les activitats programades per aquesta segona edició del campus, que va prendre el relleu de la Mostra del Coneixement d’Estiu que es realitzava des de l’any 2011, abasten diversos àmbits i temàtiques, com ara el cinema, la innovació social, la ciència, la robòtica i la programació, la salut o els videojocs, entre d’altres.

Aquests actes tindran diversos formats i durades i s’impartiran a diferents ubicacions i centres de la ciutat. Per assistir a aquests cursos i tallers caldrà formalitzar prèviament la inscripció. El programa i enllaços per formalitzar les inscripcions es troba al web http://www.terrassa.cat/campus-estiu-TU.