El cantant Ignasi Cabanes triomfa també com a il·lustrador gràfic

L’Ignasi Cabanes no destaca només com a cantant sinó que també triomfa com a il·lustrador. Les seves obres estan fetes a partir de la combinació de dos softwares; el cinema 4D i Photoshop.

Fa poc s’ha estrenat a Instagram publicant les seves il·lustracions gràfiques a la plataforma OpenSea. Es tracta d’un dels mercats més grans d’art digital on els artistes pengen les seves obres i posen un preu, o també poden vendre-les a través de subhastes a col·leccionistes d’art digital.

Cabanes va estar cinc dies creant il·lustracions, les va penjar a Instagram i fins i tot va idear la seva pròpia marca: Urumumi.

Una galeria de Manhattan va contactar amb ell i allà va poder presentar la seva exposició que va anomenar ‘L’artista va morir pobre’.

Les seves il·lustracions poden comprar-se a través del web de la marca Plutònic, que pertany a la col·leccionista de Nova York i també mitjançant OpenSea. En aquest cas la forma de venda es fa a través d’un procés de conversió de diners a la moneda digital Ethereum.

La seva nova col·lecció tindrà un submarinista com a protagonista i estarà disponible el mes que ve a OpenSea.