El cantant terrassenc Miki, participant d’OT, rebut per l’alcalde Alfredo Vega

L’alcalde de Terrassa, Alfredo Vega s’ha reunit aquest dimecres a la tarda amb el cantant terrassenc Miki Núñez, participant a la darrera edició del concurs “Operación Triunfo”, programa de TVE emès des del Parc Audiovisual de Catalunya.

Miki va ser un dels protagonistes de la Festa de Cap d’Any que va organitzar l’Ajuntament el dia 31 de desembre quan va sortir a actuar per sorpresa. Ho va fer juntament amb dos participants més de l’anterior edició del programa televisiu, amb el que ha estat el seu grup fins ara, Dalton Bang, que actuava en directe a la festa al Raval de Montserrat.

Miki Núñez va quedar classificat en sisena posició en el programa d’Operación Triunfo 2018. En la trobada, Vega ha aprofitat l’ocasió per agrair al cantant de Can Palet tot el que ha fet i fa per visibilitzar la ciutat de Terrassa.

Abans de la reunió, però, Miki ha aprofitat per estar una estona amb un grup de fans i els ha signat diversos autògrafs. La reunió s’ha fet a la seu d’Alcaldia. Vega ha estat acompanyat pel tinent d’alcalde de Cultura, Innovació i Projecció de la Ciutat, Amadeu Aguado, i pel regidor de Joventut, Jordi Rueda.